Slåtter x 2. Komperskulla Lörd. 5 augusti och Mulatorp Lörd. 12 augusti

Lördag 5 Augusti. ÄNGENS DAG I KOMPERSKULLA

Naturskyddsföreningen gör sitt bästa för att rädda de blomstrande ängar som ännu finns kvar. Varje år samlas medlemmar på ett hundratal platser runt om i landet, för att göra en praktisk naturvårdsinsats. Genom att slå och hålla ängsmark öppen. Kom med och låt oss göra slåttern till en familjefest. Medtag gärna egen lie och/eller räfsa. Vi bjuder på mat o dryck! Och lottar ut priser!Samåkning från Olofströms bussterminal kl: 8.45. Eller vid ängen kl: 9.00. Kontaktperson: Anders Lindoff  tfn 0454-42111 / 0706-486714

Lördag 12 Augusti. SLÅTTER I MULATORP

Vi har avtalat med Länsstyrelsen att ansvara för slåttern i Mulatorp! Området är naturreservat, och vi vill inte att slåtter-ängen ska växa igen!! Medtag gärna egen lie och/eller räfsa. Och gärna vänner och bekanta!! Vi bjuder på dricka och förtäring. Samling vid Olofströms bussterminal kl: 8.15 för samåkning. Kontaktperson: Sven-Arne Persson  tfn 77 13 61

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *