SVAMPEXKURSION Lördag 1 September

Svampens Dag! Egentligen dagen efter denna utflykten! Är hursomhelst ett nordiskt samarbete som täcker Sverige, Norge och Danmark. Sveriges Mykologiska förening står för planeringen i vårt land och  samarbetar med bl.a. Naturskyddsföreningar. Jan-Åke Lönqvist hjälper oss att identifiera det vi finner! Medtag egen fika, och gärna vänner och bekanta!!

Samling vid Olofströms bussterminal kl. 10.00 för samåkning. Kontaktperson: Anders Lindoff  tfn 0454-42111 / 0706-486714.

PS. Pga den dåliga tillgången på svamp, ska Jan-Åke ska reka i veckan. Hittar han inget, finns risk att vi ställer in. Men vi hoppas så klart det blir av! DS.

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *