DE VILDA BLOMMORNAS DAG. Söndag 14 juni.

Är ”normalt” Sveriges, och Nordens, mest omfattande officiella blomstervandring. Under en och samma dag går tusentals människor på blomstervandringar i Sverige, Norge, Finland, Island, Grönland, Danmark och samt de därtill hörande Färöarna. Huvudarrangör: SBF / Svenska Botaniska Föreningen. Men på grund av rådande omständigheter kring Covid-19, måste SBF meddela att vi inte kommer kunna genomföra DVBD som vanligt, och rekommenderar att man istället upptäcker våra vilda blommor på egen hand. Vi i NiO tycker ändå vi kan genomföra en lättare vandring längs Holjeån, om vi som deltar är friska och visar hänsyn till varandra. Samling vid Olofströms bussterminal kl. 9.00. Medtag egen fika! Kontaktperson Anders Lindoff tfn 0454-42111 / 0706–486714

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.