ÄNGENS DAG (SLÅTTER) I KOMPERSKULLA, lördag den 5 augusti.

Naturskyddsföreningen gör sitt bästa för att rädda de blomstrande ängar som ännu finns kvar. Varje år samlas medlemmar på ett hundratal platser runt om i landet, för att göra en praktisk naturvårdsinsats genom att slå och hålla ängsmark öppen. Vår pärla bland slåtterängar är Ryssapellens gamla slåtteräng som vi tagit hand om i över 30 år. Kom med och låt oss göra slåttern till en familjefest. Medtag gärna egen lie och/eller räfsa. Vi bjuder på mat o dryck! Och lottar ut priser! Samåkning från Olofströms bussterminal kl. 8.45. Eller vid ängen kl. 9.00. Kontaktperson: Anders Lindoff tfn 0454-42111 / 0706–486714

 

Kommentera

One thought on “ÄNGENS DAG (SLÅTTER) I KOMPERSKULLA, lördag den 5 augusti.

  1. Tack alla som kom till slåttern, ingen nämnd ingen glömd! Jo förresten Krister Gustavsson kan nämnas som bjöd på härlig musik på sin nyckelharpa! 😁 Vi var 16 st. på plats som efter slåttern bjöds på lunch och lotteri! Tack än en gång, ses den 19/8 i Mulatorp! 👍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.