SVAMPENS DAG! Söndag 3 september.

Svampens Dag är ett nordiskt samarbete som täcker Sverige, Norge och Danmark. Sveriges Mykologiska förening står för planeringen i vårt land och samarbetar med bl.a. Naturskyddsföreningar. Den svampkunniga Jan-Åke Lönqvist hjälper oss att identifiera det vi ev. finner! Med risk för dålig förekomst av svamp får vi ta det som det kommer. INGA GARANTIER! Vi får se det som en trevlig promenad i skogen. Medtag egen fika, och gärna vänner och bekanta!! Samling vid Olofströms bussterminal kl. 10.00 för samåkning.                              Kontaktperson: Anders Lindoff tfn 0454-42111 / 0706–486714. Arrangemanget tillsammans med STF Västra Blekinges Lokalavdelning.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.