Studiebesök på Brödhults-gården! Onsdag 4 oktober kl. 17.00

BESÖK PÅ BRÖDHULTSGÅRDEN! Extrainsatt programpunkt. Onsdag 4 oktober!

Kött Direkt Från Bonde | Brödhultsgården | Blekinge Län (brodhultsgarden.se)

Följ med på ett studiebesök på den KRAV-märkta Brödhultsgården, mellan Olofström och Kyrkhult. Förutom guidning på gården och i gårdsbutiken, bjuds det på danska smörrebröd och kanelbullar. (Kanelbullens Dag) Tid: Onsdag den 4 oktober kl. 17.00 vid gården eller senast 16.45 vid Olofströms bussterminal för samåkning! OBS. Begränsat antal! Obligatorisk anmälan via sms senast 27 september till 0706-486714 / Anders Lindoff eller lindoffanders@gmail.com Eventuell önskan om specialkost, görs vid anmälan!

 

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.