Engagera dig mer!?

Hej go vänner! Och framför allt medlemmar! Vi i den lokala kretsen av Naturskyddsföreningen i Sverige = Naturskyddsföreningen i Olofström. Söker Er som vill engagera Er lite mer i djur-, natur- och miljö-frågor! Antingen som mer aktiva medlemmar, men också Er som kan tänka Er att sitta med som ledamot i den lokala styrelsen! 🙂 Hör av Er, vare sig Ni kan och vill själva, eller för att föreslå kandidater som vi själva kan kontakta. Inga förkunskaper krävs, det viktiga är rätt känsla för våra kärnfrågor! 🙂 Hör av Er till någon i styrelsen, som Ni hittar under fliken ”Om”
Med vänliga hälsningar / NiO;s styrelse.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.